Për vetëm 4 ditë, kjo video është shikuar nga 1,4 milion njerëz. Berat Polatoglu, berber nga Diyarbakir i Turqisë , ka publikuar nj video në profilin e tij në Instagram një video të shkurtë ku ka gjiruar qimet në shpinën e një klienti të tij.

Janë bërë vetëm 4 ditë nga dita kur e ka publikuar dhe këtë video e kanë shikuar 1,4 milion njerëz deri më tani. Djali i cili shihet në video e ka shpinën dhe trupin të mbushur me qime të zeza dhe të dendura. Barati pasi që ia ka hequr qimet e tepërta, në ato qime mund të bëj çfarëdo modeli që dëshiron. Të pasurit qime të tepruar në trup mund të jetë edhe sëmundje, e cila ndryshe quhet Hipertrikoza.

2 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 16572 more Info on that Topic: epavarura.com/njeriu-ujk-ndodhet-ne-turqi-berberi-publikon-pamjet-shokuese-video/ […]

Comments are closed.