Policia dhe shërbimet e sigrisë në Rusi do të testojnë qentë special, të cilët janë klonuar për të nuhatur eksplozivë dhe drogëra.

Tre qentë të racës belge Malinois u klonuan nga një profesor i Koresë së Jugut.

Doktor Huang Uo Suk ka dhuruar qentë që arrijnë vlerën 100 mijë dollarë secili për t’u përdorur nga policia dhe shërbimet secrete në republikën Sakha, rajonin më të ftohtë të banuar në botë.

Ata iu dërguan Shoqërisë Historike Ushtarke ruse, e cila do t’i marrë ato sa herë të ketë nevojë.

The three Belgian Malinois, which have been valued at $100,000 each, were cloned by a South Korean professor

The ‘designer dogs’ have been cloned for sniffing explosives and drugsThey are among 500 cloned puppies from the Sooam Biotech laboratories in Seoul, the world’s first animal cloning centreYakutia is a treasure trove of mammoth biological material with remains of the extinct creatures preserved in the ice

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 39191 additional Information to that Topic: epavarura.com/njihuni-qente-e-klonuar-te-luftes-qe-te-punojne-per-forcat-speciale-te-putin/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you will find 42095 more Info on that Topic: epavarura.com/njihuni-qente-e-klonuar-te-luftes-qe-te-punojne-per-forcat-speciale-te-putin/ […]

Comments are closed.