Disa hulumtime të reja tregojnë se meshkujt që kontribuojnë në punët e shtëpisë bëjnë seks më shpesh dhe më të mirë me partnerët e tyre.

Për këtë konstatim hulumtuesit kanë studiuar jetët seksuale të më shumë se 1,300 çifteve për të parë nëse kishte pasur ndonjë ndërlidhje mes punëve të shtëpisë dhe jetës seksuale të një çifti.

Pjesëmarrësit e studimit kishin qenë të gjithë gjermanë, por autori tregon se këto zbulime janë të rëndësishme për të gjitha çiftet anë e kënd botës.

9 COMMENTS

Comments are closed.