Kompania japoneze e makinave ka krijuar një makinë duke përdorur copa kartoni. Makina e quajtur “Origami” që nënkupton artin japonez për ti dhënë letrës figurë dhe formë, u ndërtua në Londër nga një skuadër e fortë stilistë profesionistë.

Ata bënë fillimisht një projekt në mënyrë që të ndanin nga njëra – tjetra, trupin e makinës, aparaturat, timonin dhe ndenjëset. Një nga dizajnerët e kësaj makine shpjegoi se u desh kohë për të bërë ndenjëset e saj, sepse qëllimi i tyre ishte të realizonin diçka.

2 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/nuk-ta-besoni-se-cfare-eshte-ndertuar-kjo-makine/ […]

Comments are closed.