Ky është një nga iluzionet më të pabesueshme të makiazhit që mund të keni parë ndonjëherë.

Mirjana Kika Milosevic, artiste makijazhi shumë e njohur në You Tube dhe Instagram, ka krijuar pamjen më fantastike të Halloween.

Shihni se si ajo e transformon veten vetëm duke përdorur make up:

6 COMMENTS

Comments are closed.