Grupi i Punës për Njerëzit me Origjinë nga Afrika pranë OKB-së, ka kritikuar SHBA-në se ende nuk ka mbuluar humbjet e amerikanëve me origjinë afrikane të cilët kanë qenë preh e sulmeve raciste, terroriste si dhe diskriminimit, raporton Anadolu Agency (AA).

Grupi i punës pas vizitës në SHBA, ka dorëzuar raportin e përgatitur në sesionin e 33-të të Këshillit të të Drejtave të Njeriut pranë OKB-së.

4 COMMENTS

Comments are closed.