BOTA

Oktay dënoi sulmin terrorist ndaj një spitali në kufirin Siri-Turqi

Zëvendëspresidenti Fuat Oktaj (Oktay) tha se Turqia do të vazhdojë me vendosmëri luftën kundër terrorit brenda dhe jashtë kufijve të vendit.

Fuat Oktaj bëri një postim në llogarinë e tij në Twitter në lidhje me sulmin terrorist me autobombë në afërsi të një spitali në qytezën Çobanbey në kufirin Siri-Turqi.

Në postim Oktaj mallkoi sulmin dhe shkroi: “Terrori nuk ka komb, në shënjestër është tërë njerëzimi. Ne si Turqi do të vazhdojmë me vendosmëri luftën kundër terrorit brenda dhe jashtë kufijve të vendit./trt

Pikëpamjet dhe opinionet e shprehura në këtë material janë tërësisht të autorit/
autorëve dhe jo domosdoshmërisht reflektojnë politikat e epavarura.com