“Asnjë marrëveshje dypalëshe nuk do të jetë e nevojshme”, ka thënë ai në një tubim në Kazan, kryeqytetin e Tatarstanit, duke shtuar se marrëveshja për ndarjen e pushtetit nuk është duke funksionuar.

Marrëveshja, e cila skadon gjatë këtij viti, i jep autoriteteve në Tatarstan rol më të madh mbi çështjet ekonomike, kulturore dhe ambientale dhe bën thirrje për menaxhimin e përbashkët të fushave të naftës në rajon nga autoritetet federale dhe lokale.

Navalny ka thënë se marrëveshja mes Moskës dhe Kazanit nuk është duke funksionuar.

9 COMMENTS