Është publikuar një video e cila tregon se si një i burgosur është arratisur nga xhelatët e tij vetëm pak sekonda para se të ekzekutohej.

Ai rrëzoj rrëmbyesin e tij, kapi pushkën nga toka dhe filloi të gjuaj në armiqtë e tij përreth.

Sipas disa raporteve, ai mund të ketë qenë një i burgosur i ISIS.

Në video ju mund të shihni të tre burrat që janë të lidhur për ekzekutim, të cilët i kanë duart e lidhura pas shpine.

https://youtu.be/DrzJ77jCyBg

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: epavarura.com/pak-sekonda-para-ekzekutimit-burgosuri-arrin-te-arratiset-ne-menyre-interesante-nga-xhelati-tij-video/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: epavarura.com/pak-sekonda-para-ekzekutimit-burgosuri-arrin-te-arratiset-ne-menyre-interesante-nga-xhelati-tij-video/ […]

Comments are closed.