Pakistan, pesë ushtarë janë vrarë nga militantët

4
50

Në deklaratën e sotme të ushtrisë theksohet se militantët e kanë kaluar kufirin nga Afganistani dhe kanë arritur në rajonin fisnor, Mohmand, ku i kanë sulmuar tri pozicione ushtarake.

Gjatë përleshjeve që pasuan janë vrarë 10 militantë, tha ushtria e Pakistanit.

Në shënjestër të disa ofensivave të ushtrisë pakistaneze ishin bazat dhe infrastruktura e përdorur nga grupe të ndryshme militante, që kanë prani të fuqishme në rajonet fisnore të këtij vendi.

Google search engine

4 COMMENTS