Is’hak Hercog, kryetar i partisë së punës së Izraelit dhe deputet izraelit, deklaroi se gjatë zgjedhjeve të vitit 2015 në Izrael Selman ben Abdulaziz, mbret i Arabisë Saudite ka shpenzuar 80 milionë dollarë për fushatën elektorale të Natanjahut, duke garantuar zgjedhjen e tij si kryeministër i Izraelit. Hercog duke u bazuar në dokumentet e dala nga skandali Panama Papers, shtoi se 80 milionë dollarë janë dërguar për Natanjahun nga Arabia Saudite nëpërmjet një personi me shtetësi siriano-spanjolle i quajtur Mohamed Ajad Kijali. Thuhet se paratë e mbretit saudit janë derdhur në një llogari bankare të një kompanie në ishujt Virxhin në Angli, pronar i së cilës është një tregtar sionist i quajtur Tedi Sagi.

7 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: epavarura.com/panamapapers-mbreti-saudit-ka-shpenzuar-80-milione-dollare-per-zgjedhjen-e-netanjahut/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/panamapapers-mbreti-saudit-ka-shpenzuar-80-milione-dollare-per-zgjedhjen-e-netanjahut/ […]

  3. … [Trackback]

    […] Here you will find 95582 more Information to that Topic: epavarura.com/panamapapers-mbreti-saudit-ka-shpenzuar-80-milione-dollare-per-zgjedhjen-e-netanjahut/ […]

Comments are closed.