Politikat e ashpëra të presidentit të ri amerikan Donald Trump ndaj të huajve janë shndërruar në motiv për krijimin e videove që po vërshojnë internetin dhe na bëjnë të qeshim me këtë realitet të hidhur.

Në videon e mëposhtme, është inskenuar situata se si përkrahësit e zjarrtë të Trumpit i shohin bashkëqytetarët e tyre që kanë prejardhje të ndryshme etnike dhe racore.

Në video shihet se “syzet e Trumpit” i shohin muslimanët si terroristë, afro-amerikanët si banditë, ndërsa të bardhët si të qytetëruar!

Ja kjo është video e punuar në mënyrë shumë maestrale, që jep një mesazh të fuqishëm për të luftuar racizimin, i cili është shumë i theksuar kohën e fundit në SHBA:

6 COMMENTS

Comments are closed.