Për herë të parë në Tiranë përmbytet edhe qendra e qytetit. Uji ka vërshuar si asnjëherë tjetër në sheshin Skënderbej, duke e bërë të kalueshëm me vështirësi pjesën ku kalojnë këmbësorët. Shkak është bllokimi i rrjetit të kanalizimeve dhe punimet që po kryhen nga bashkia për kthimin e sheshit në pedonale.

9 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 87667 more Information on that Topic: epavarura.com/per-te-pare-permbytet-edhe-qendra-e-tiranes-foto-nga-sheshi-skenderbej/ […]

Comments are closed.