Në videon që po shihni shfaqet një piton i cili sapo ka gëlltitur një antilopë. Pitonët nuk janë helmues por shtrëngojnë aq shumë saqë mund të mbysin edhe një kafshë shumë të madhe si antilopat.

Këtë herë ushqimi për këtë piton 6 metra të gjatë ka qenë një kafshë shumë e madhe, aq sa gjarpri nuk ka mundur më të lëvizë.

Zvarraniku tani është nën mbikëqyrjen e një stafi pyjor, të cilët po kujdesen për të dhe sapo ai të tresë gjahun e tij do mund të lirohet.

1 COMMENT

Comments are closed.