Një piton ka mbërthyer në një betejë epike një lakuriq gjigant (në llojin e vet) nate, por lufta merr një kthesë të papritur.

I quajtur ndryshe “dhelpra fluturuese” e tensionuar për mbijetesën pasi pitoni po e mbyste, shpëton mrekullisht prej tij.

Videoja është regjistruar në xhunglën australiane. Duke përdorur krahët mbresëlënës dhe dhëmbët e tij për të çarë rrugën nga kthetrat e gjarprit vrasës, lakuriqi arriti të mbijetonte edhe një herë tjetër.

Çuditërisht, në vend që ta sulmonte përsëri, gjarpri e ka të lënë të lirë të fluturonte gjitarin.

Lakuriqët e natës të këtij lloji gjenden thuajse në të gjithë Australinë, por më të pranishme janë Queensland, New South Wales, Victoria dhe Queenslandin Jugor.

https://youtu.be/pPS3IsRt5QE

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Information to that Topic: epavarura.com/pitoni-mberthen-gjitarin-lufta-merr-kthese-te-papritur/ […]

Comments are closed.