Presidenti i sapo zgjedhur i SHBA-ve, Donald Trump gjatë prezantimit të programit të tij elektoral nuk u shfaq aspak “miqësor” me çështjen e emigrantëve.

Ndërsa edhe deklaratat e kryeministrit Rama kundër tij bënë që të ketë një frikë tek shqiptarët sidomos për sa i përket lotarisë amerikane.

Tashmë në rrjetet sociale ka ironi dhe gallatë në lidhje me refuzimin që mund tu bëhet shqiptarëve për tu bërë pjesë e ëndrrës amerikane.

3 COMMENTS

Comments are closed.