Loja tanimë shume e njohur Pokemon GO- paraqet një rrezik te madhe te sigurisë se te dhënave ne telefonin tuaj te mençur

Pokemon GO- ka qasje te plote ne te dhënat e juaja ne llogarinë tuaj te Google.

Kjo donë te thotë se

 • Pokemon Go Sheh dhe mund të modifikojë pothuajse të gjitha informatat në llogarinë tuaj të Google (të ndryshoni fjalëkalimin tuaj, fshini llogarinë tuaj, ose të paguajnë me Google Wallet në emrin tuaj).”
 • Lexoje të gjithë email-it tuaj.
 • Dërgon email në emrin tuaj.
 • Të hyrë në dokumentet tuaja Google Drive (duke përfshirë fshirjen e tyre).
 • Shikon në historinë tuaj të kërkimit, si dhe historinë Maps navigimit.
 • Hyn në fotot tuaja private te ruajtura në Google Photos.

 

Ju mund te largoni ketë qasje duke

 • Shkuar ne llogarinë tuaj ne Google dhe të kërkoni për Pokemon GO.
 • Zgjidhni Pokemon Go Release dhe kliko “Remove” për të revokuar qasjen ne llogarisë tuaj.
 • Kontrollo Pokemon Go nëse ende punon. ( largimi i qasjes mund te de aktivizoj lojën)

Nga: Mentor Hoxhaj

5 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] There you can find 1035 additional Information to that Topic: epavarura.com/pokemon-go-loja-e-fundit-e-popullarizuar-dhe-e-rrezikshmja-per-ju/ […]

Comments are closed.