Policia nën akuzë për dhunë: Rrëzon shitësin e qumështit nga motori në sy të gruas dhe fëmijës (VIDEO)

12
64

Një tjetër akuzë për dhunë të ushtruar nga policia e shtetit ndaj qytetarëve mbërrin nga qyteti i Fierit. Një qytetar ka filmuar momentin kur një grup policësh ndalojnë një shitës qumështi që po udhëtonte me motocikletë, e rrëzojnë nga motori dhe i sekuestrojnë mallin dhe mjetin. Gjithçka ndodh në zy të bashkëshortes dhe fëmijës së tyre të vogël. Qytetari që e filmoi skenën bëri këtë raportin në faqen e internetit, JOQ.

“Policia e godet dhe i mer arken me shishe dhe motorrin. Po dhe i sekuestron arken dhe motorrin ne sy te gruas dhe femijes se vogel qe ishin pran te motorri. Shoqeruan te zotin e motorrit dhe motorrin me gjith ark. Nuk po shiste po kalonte e ndaluan dhe donin ti mernin motorin me dhune !! U mblodhen shum kalimtar. Skena ishte e tille : ne momentin e ndalimit donin te zbrisnin nga motorri dhe po e terhiqnin me dhune dhe u rrezuan te dy dhe motoristi dhe polici. Ndoshta procedura edhe per ta ndaluar edhe per ta kontrolluar mund te jet ok por problemi esht arroganca qe tregojn! Pse duhen skena te forti! Marrja me dhune e motorit Polici qe i hupen motorit ka patent ? Po kaske pse nuk vendos ? Po mjeti qe hipen polici esht ok nga gjendja fizike ? Pra dhe nese per keto arsyje motoristi eshte ndaluar polici me procedur njofton karrotrecin dhe ska pse ben sherifin si gangster ketu esht llogjika. Ke nje skene caëboy te policit me motor ne fund te videos si ne Texas!”

Google search engine

12 COMMENTS

 1. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: epavarura.com/policia-nen-akuze-per-dhune-rrezon-shitesin-e-qumeshtit-nga-motori-ne-sy-te-gruas-dhe-femijes-video/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: epavarura.com/policia-nen-akuze-per-dhune-rrezon-shitesin-e-qumeshtit-nga-motori-ne-sy-te-gruas-dhe-femijes-video/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Read More Info here on that Topic: epavarura.com/policia-nen-akuze-per-dhune-rrezon-shitesin-e-qumeshtit-nga-motori-ne-sy-te-gruas-dhe-femijes-video/ […]

 4. … [Trackback]

  […] There you can find 35641 additional Info to that Topic: epavarura.com/policia-nen-akuze-per-dhune-rrezon-shitesin-e-qumeshtit-nga-motori-ne-sy-te-gruas-dhe-femijes-video/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: epavarura.com/policia-nen-akuze-per-dhune-rrezon-shitesin-e-qumeshtit-nga-motori-ne-sy-te-gruas-dhe-femijes-video/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: epavarura.com/policia-nen-akuze-per-dhune-rrezon-shitesin-e-qumeshtit-nga-motori-ne-sy-te-gruas-dhe-femijes-video/ […]

 7. … [Trackback]

  […] There you can find 36882 additional Information on that Topic: epavarura.com/policia-nen-akuze-per-dhune-rrezon-shitesin-e-qumeshtit-nga-motori-ne-sy-te-gruas-dhe-femijes-video/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: epavarura.com/policia-nen-akuze-per-dhune-rrezon-shitesin-e-qumeshtit-nga-motori-ne-sy-te-gruas-dhe-femijes-video/ […]

Comments are closed.