1. Nëse të zë gjumi duke përthyr gjunjët dhe duke fjetur në anë, je një person I qetë. Nuk është ë lehtë të ofendohesh dhe nuk I jë I frikësuar nga e ardhmja. Buzëqesh edhe në mëngjeset pa diell dh eke aftësi të përshtatesh me çdo gjë

2. Nëse fle në pozicionin e fetusit, shpesh ndjen nevojën për mbrojtje dhe simpati. Duke u mbështjell ashtu, tenton të largoësh veten nga problemet dhe të fshihesh. Idealja për ju do të ishte të pikturonit, të kërcenit ose të shkruanit një blog.

3. Nëse fle me bark dhe këmbët e duart I mban të hapura, je një lider. Je impulsive dhe merrr iniciativa, por njëklohësisht bën kujdes që të ketë rregull në jetën tënde profesionale dhe personale. Nuk mpëlqen surprizat dhe bën plane.

Nëse fle me kurriz, je një person pozitiv që e do jetën, që I pëlqen të jetë në qendër të vëmendjes dhe I pëlqen shoqëria e mirë. Punon në mënyrë konstante por në mënyrë racionale, duke preferuar gjithnjë të vërtetën. Njerëzit që flenë në këtë pozicion kanë një personalitet të fortë.

Nëse fle si një ushtar në pozicionin “gati-tu”, shtrire me shpinë dhe krahët anash, je një person I rregullt, që I njeh mirë synimet e tij në jetë dhe I arrin ato. Je strikt dhe kërkues, e sidomos ndaj vetes.

Nëse fle me një këmbë të ngritur, ka mundësi të kesh një karakter të paparashikueshëm që I pëlqejnë aventurat. Por humori ju ndryshon shpesh dhe shkaktoni konfuzion tek të tjerët. Por në tërësi keni stabilitet, jeni të qetë dhe të heshtur.

E nëse flini në pozicione të ndryshme, keni personalitete të ndryshme që mbase as vetë si keni kuptuar…

12 COMMENTS

Comments are closed.