A e keni ditur se të gjithë 44 presidentët amerikanë kanë pasur gjak mbretërorë evropian? 34 prej tyre kanë qenë pasardhës gjenetikë të një personi të vetëm, Charlemagne (Karli i Madh), një mbreti brutal francez të shekullit të tetë.

19 nga presidentët amerikanë ishin pasardhës direkt të mbretit Edward III të Anglisë. Në fakt, gjithmonë fitonte kandidati presidencial i cili kishte më së shumti gjene mbretërore. Nga të 42 presidentët amerikanë deri te Bill Clinton, 33 prej tyre kanë lidhje gjaku me dy njerëz: Alfredin e madhërishëm, mbretin e Anglisë dhe me Karlin e madh (Charlemagne), monarkun më të njohur francez. E njëjta gjë vlen edhe për familjet bankare amerikane. Nëse Amerika ka shpallur pavarësinë nga monarkitë evropiane në vitin 1776, atëherë si është e mundur që çdo president i këtij vendi të jetë pasardhës i monarkëve evropianë?

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 96496 more Information to that Topic: epavarura.com/prejardhja-e-cuditshme-e-presidenteve-amerikane-te-gjithe-kane-te-njejten-linje-gjaku/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: epavarura.com/prejardhja-e-cuditshme-e-presidenteve-amerikane-te-gjithe-kane-te-njejten-linje-gjaku/ […]

Comments are closed.