Profesori i historisë në Universitetin Amerikan, Allan Lichtaman, ka parashikuar garën presidenciale në SHBA me 8 nëntor, mes Donald Trump dhe Hillary Clinton. Lichtaman prej 30 vitesh ka parashikuar saktë zgjedhjet presidenciale në SHBA.

Profesori ka një taktikë të veqantë të arritjes në rezultatin përfundimtarë, ai nuk bazohet as tek sondazhet as tek opinion i tij por tek 113 pyetje që ai i quan “çelësi i Shtëpisë së Bardhë” ku përgjigjet janë “E vërtetë” ose “E gabuar”

Ai ka parashikuar garën presidenciale në SHBA ku ka arritur në përfundimin se presidenti i ri i SHBA-së do të jetë, Donald Tramp.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: epavarura.com/profesori-ja-kush-fiton-zgjedhjet-ne-shba-ka-parashikuar-sakte-zgjedhjet-e-30-viteve/ […]

Comments are closed.