Pesë ditë para ceremonisë së marrjes së mandatit presidencial të Donald Trump, protestuesit amerikanë kanë organizuar protesta me moton “Ne nuk do të largohemi nga sheshi” në rrugët e Uashingtonit.

Protestuesit amerikanë të drejtuar nga Al Shapton, aktivist për mbrojtjen e të drejtave qytetare, duke protestuar në rrugët e Uashingtonit, kanë kërkuar zbatimin e drejtësisë ndaj komunitetit zezak të Amerikës gjatë mandatit të qeverisë së të këtij vendi. Protestuesit amerikanë kanë deklaruar se do të vazhdojnë përpjekjet e tyre për zbatimin e drejtësisë gjatë mandatit të qeverisë së Donald Trump. Donald Trump, presidenti i zgjedhur i Amerikës, ka fituar zgjedhjet presidenciale me motot populariste si mbyllja e kufirit me Meksikën dhe ndalimi i hyrjes së emigrantëve.

3 COMMENTS

Comments are closed.