Qindra persona janë mbledhur në Berlin, kryeqytetin e Gjermanisë dhe kanë protestuar kundër rezultatit të zgjedhjeve presidenciale në Amerikë dhe kundër fitores së Trump për shkak të qëndrimeve të tij gjatë fushatës elektorale.

Burimet informative njoftuan se protestuesit me këtë rast kanë deklaruar se duhet rezistuar kundër pikëpamjeve të Donald Trump në lidhje me islamofobinë, përhapjen e frikës nga të huajt, diskriminimin gjinor dhe qëndrimet jo të drejtë të tij ndaj femrave. Zgjedhjet presidenciale të Amerikës janë zhvilluar të martën më 8 nëntor 2016 në të cilat fitoi Donald Trump, kandidati i republikanëve përballë Hillary Klinton nga partia Demokrate.

4 COMMENTS

Comments are closed.