Nëse ju po e lexoni këtë artikull në telefonin tuaj vetëm 10 minuta pasi jeni zgjuar atëherë tashmë keni bërë një veprim të keq, transmeton Klan Kosova.

Por, një bravo të madhe për ata të cilët e lexojnë këtë artikull pak më vonë në mëngjes pasi e rregullojnë shtratin ose së paku i japin partnerit një përqafim.

Shmangia e telefonit që në mëngjes mund të jetë një koncept i huaj për disa prej nesh, por sipas ekspertëve këtë zakon duhet ta heqim sa më shpejt. Ekspertët rekomandojnë që në vend të kësaj kur të zgjohemi të pastrojmë trupuin dhe të bëjmë ushtrime.

Njerëzit që fillojnë ditën me këso lloj aktivitetesh sipas ekspertëve do të jenë më produktivë gjatë ditës.

5 COMMENTS

Comments are closed.