Mbështetja sa më e ngushtë është një metodë e përhapur gjerësisht në Japoni dhe është për të rritur.

Konsiderohet metodë terapeutike e cila synon të lehtësojë problemet e sjelljes dhe ngurtësisë.

E quajtur si metoda “Otonamaki”, praktika është e ngjashme me mbështjelljen edhe të fëmijëve në mënyrë të ngjashme e përdorur edhe në Shqipëri.

Synimi është që të ndihmojë zhvillimin normal fizik të tyre. Çdo seancë zgjat rreth 20 minuta. Madje, për këtë metodë janë hapur edhe qendra të posaçme.

_93155080_80619a19-74f1-4f61-af43-77ea7adfaedf _93155081_0022a92e-0318-4303-86b0-46ce29bde351

4 COMMENTS

Comments are closed.