Të flesh me fëmijët në një krevat është një gjë mjaft e zakonshme për prindërit, por një studim i fundit paralajmëron këta të fundit ta mendojnë mirë përpara se të marrin fëmijët në shtratin e tyre, pasi një gjë e tillë konsiderohet si një veprim që shkakton nervozizëm dhe ankth tek fëmija.

Shumë prej jush mund të thonë që me fëmijët ndodh krejt e kundërta kur ata flenë me prindërit, pra ata qetësohen dhe ndihen të sigurt, por shkencëtarët kanë shifra që hedhin poshtë këto hamendësime.

Studimi, i cili u botua në Journal of Affective Disorders, mori në shyrtim 3,583 fëmijë për të parë se si ndikon ndarjen e një krevati me prindërit në sjelljet e tyre.

Hulumtuesit i ndanë fëmijët në katër grupe.

8 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: epavarura.com/pse-psikologet-ua-ndalojne-prinderve-te-flene-femijet-e-tyre/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you will find 43259 additional Information on that Topic: epavarura.com/pse-psikologet-ua-ndalojne-prinderve-te-flene-femijet-e-tyre/ […]

  3. … [Trackback]

    […] There you will find 40519 additional Information to that Topic: epavarura.com/pse-psikologet-ua-ndalojne-prinderve-te-flene-femijet-e-tyre/ […]

Comments are closed.