Një aktiviste e një organizate kundër trafikimit të fëmijëve, Monica Petersen është gjetur e vdekur në Haiti.

Lajmi ka dalë nga “Reddit” dhe është publikuar nga shumë portale të huaja të paverifikuara. Ndërkohë, asnjë media ndërkombëtare serioze nuk ka shkruar për të.

Sipas këtyre portaleve, Monica Petersen kishte zbuluar se Fondacioni Clinton ishte i përfshirë në trafikimin e fëmijëve për qëllime seksuale.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 53419 additional Information to that Topic: epavarura.com/pse-u-gjet-e-vdekur-aktivistja-qe-po-hetonte-clintonin-per-trafik-femijesh/ […]

Comments are closed.