Donald Trump

Inaugurimi i Obamës kishte dukshëm shumë më shumë njerëz sesa ai i Tumpit, mirë ky i fundit çdoherë është munduar të argumentoj se një e gjë e tillë nuk është e vërtetë.

Mirëpo, Trump tani duhet të pranojë se ka gënjyer, shkruan Reuters, transmeton lajmi.net.

Mediat  amerikane kanë publikuar disa fotografi të parkut nacional që tregojnë prezencën e vogël të njerëzve dhe zbrazëtin e shumë.

Në të njëjtën kohë janë publikuar edhe fotografi nga inaugurimi i Obamës që dallimi shihet shumë qartë.

Fotografitë dëshmojnë se Trump nuk ka mbledhur aq shumë njerëz aq sa ai ka pretenduar se ishin. Ende nuk ka pasur reagime nga Shtëpia e Bardhë në lidhje me këto foto. /Lajmi.net/

jonktkqturbxy8yymi5ndu2yjk0njewyjnkyzexm2e5nmq5mjg3mzrini5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga ulmktkqturbxy8wnjixymvkmmy1ntc0ownmnthmmdm5ytjmmwe1nzvjzi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga xvkktkqturbxy9mzwywngyxnwi1otiymgqwzthkowe1ngyymzvjmjqyoc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga fdfsdf sadsad

 

 

6 COMMENTS