Publikohet ‘lista’ e anëtarëve sekret të Iluminatit: Ja kush është nga Shqipëria

33

Historitë me Kalorësit Templarë, masonët dhe Illuminati-n kanë dominuar në fantazinë e njerëzve.Disa thonë se mund të kenë të drejtë, duke ditur se disa ‘vëllazëri’ në universitetet më të mira në botë kanë arritur të ‘prodhojnë’ liderët më të fuqishëm në planet.Të tjerë thonë se janë thjesht mite.Ja kush është nga Shqipëria.

Por disa prej faqeve britanike të teorive konspirative kanë publikuar së fundmi një listë me 300 anëtarët sekret të Illuminati-t.Sipas Neon Nettle, listën e udhëheq Mbretëresha e Anglisë, Elizabeta.Në listë ka shumë emra të njohur mbretërish, biznesmenësh, politikanësh e gazetarësh.Madje një shprehje e vjetër thotë se kudo që shkonin skocezët, gjëja e parë që ngrinin ishte një kishë, pastaj një bankë, më pas një pub dhe në fund një lozhë.

Fjala bie në listë është Henry Kissinger, Paul Krugman, Giulio Andreotti apo Martti Ahtisaari.Ndërkohë nga shqiptarët, në listë është Leka, Princi i Kurorës.Gjithashtu, së fundmi, BBC vizitoi një prej këtyre lozhave të masonëve në Skoci.Gazetarja Amanda Ruggeri thotë se në Edinburg të Skocisë është ngritur për herë të parë një lozhë masonësh, duke rrëzuar pretendimin se është ngritur për herë të parë në Angli.

Loading...