Popullata turke pas thirrjes së presidentit Erdogan për të dalë në rrugë menjëherë kanë vërshuar rrugët e Stambollit dhe Ankarasë, mirëpo në pamjet live që jep Al Jazeera shihet se si në një urë në Ankara pucistët gjuajnë ndaj popullatës për ti zbrapsur e disa prej tyre kanë mbetur të shtrirë.

Ende nuk ka informacione zyrtare për numrin e të plagosurve, mirëpo nëse pucistët nuk dorëzohen sipas gjitha gjasave Turqia shkon në luftë civile.

5 COMMENTS

Comments are closed.