Për rreth 30 punonjës të Departamentit Amerikan të Mbrojtjes është konstatuar se kanë shpenzuar mbi 1 milion dollarë në klubet e striptizmit dhe kazino.

Sipas një raporti të Inspektoriatit të Pentagonit thuhet se 30 punonjës kanë përdorur kartat e kreditit të lëshuara nga institucioni në ambiente dëfrimi për të rritur. Raporti thekson se shuma e harxhuar në këto ambiente kap shifrën e 1 milion e 48 mijë dollarë.

12 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 67754 additional Information on that Topic: epavarura.com/punonjesit-e-pentagonit-shpenzojne-fondet-e-institucionit-ne-klubet-e-nates/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Info to that Topic: epavarura.com/punonjesit-e-pentagonit-shpenzojne-fondet-e-institucionit-ne-klubet-e-nates/ […]

Comments are closed.