Kremlini gjendet në qendër të vëmendjes ditëve të fundit, pas deklaratave të presidentit rus, Putin, të bëra në një takim të jashtëzakonshëm të thirrur nga vetë ai.

Sipas disa burimeve, në atë takim presidenti i Rusisë ka deklaruar se “95% e atyre që e sundojnë botën as që janë njerëz, bile”, por janë “hibridë gjakftohtë”, të cilët janë “pjesëtarë të një kulti antik”.

Duke kundërshtuar përpjekjet e ndihmësve të tij të afërt, që ta pengonin për të shkuar në atë takim, Putin tha se, dëshmitë për këtë gjenden gjithandej dhe se ai vetë, personalisht, di shumë detaje rreth veprimtarisë së tyre.

Sipas “yournewswire”, Putin tha se ai nuk bënte pjesë në radhët e tyre, nuk është njëri prej tyre, por se ata ia kanë frikën dhe se kanë tentuar që ta joshnin në kultin e tyre antik babilonas.

15 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Information to that Topic: epavarura.com/putin-boten-e-sundojne-reptilianet-pjesetare-te-nje-kulti-antik/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: epavarura.com/putin-boten-e-sundojne-reptilianet-pjesetare-te-nje-kulti-antik/ […]

Comments are closed.