Presidenti i Rusisë Vladimir Putin deklaroi se: “Sulmi ndaj ambasadorit rus është provokim kundrejt marrëdhënieve të mira të Turqisë dhe Rusisë të cilat i avancuam në Siri”.

Përgjigjja do të jetë forcimi i luftës kundër terrorizmit

Putin deklaroi se: “Përgjigjja që do t’i jepet sulmit të kryer ndaj ambasadorit rus do të jetë forcimi i luftës kundër terrorizmit”.

5 COMMENTS

Comments are closed.