Rusia ka deklaruar zyrtarisht se miliarderi Xhorxh Soros është në kërkim në vendin e tij, duke e cituar atë dhe organizatat e tij si një kërcënim për sigurinë kombëtare ruse”.

Putin e ndaloi hyrjen e Sorosit në Rusi vitin e shkuar për faktin se Soros ndihmoi në shkatërrimin e ekonomisë ruse herët në 1990-n.

Veterantoday.com raporton:

Matt Taibbi i Rolling Stone tha për Goldman Sachs gjashtë vite më parë:

“Gjëja e parë që duhet të dish për Goldman Sachs është se është kudo. Banka më e madhe e fuqishme e botës është një vampir i madh rreth njerëzimit, duke i thithur gjakun në mënyrë të pamëshirshme çdo gjëje që mban emrin para.

“Në fakt, historia e krizës së fundit financiare, e cila përsëritet si një histori e uljes së shpejtë dhe rënies së perandorisë amerikane, ngjan me Kush është Kush të diplomuarve Goldman Sachs.

Dukshëm Sorosi do të jetë si Goldman Sachs. Phil Butler ka të drejtë kur thotë: “Xhorxh Soros ka gisht në çdo çështje politike. Në qoftë se ka krizë në botë, vë bast se ai ka dorë në të.”

Dikush mund të thotë se Sorosi dhe Goldman Sachs janë ideologjikisht një vëllazëri. Strategjia e tyre është pak ndryshe, por fundi i rezultatit është shkatërrimi i jetëve nëpërmjet sistemit ekonomik (qoftë kapitalizmi apo socializmi) dhe manipulimi politik.

Ja pse Sorosi mendon se është i pamposhtur. Ai mendon se mund të lëvizë planetin ekonomik dhe politik me një të mbyllur të syve dhe askush nuk mund t’i thotë të ndalojë. Në fakt, ai shkruan libra si për shembull Alkimia e Financës. Soros mendon se ai mund të vrasë stabilitetin politik në Europë dhe në fakt në Amerikë pa sfidues.

Sigurisht Soros është i vjetër, por nuk do të bëhet bajat. Organizata e tij së fundmi është kapur duke kryer operacione të fshehta të dezinjuara për të destabilizuar Rusinë. Ja një citim interesant nga dosjet e zbuluara të Fondacionit të Shoqërisë së Hapur:

“Prirja jonë është të përfshihemi në aktivitete dhe me aktorë që do të kuptojnë dhe gjejnë mbështetjen e rusëve që mbron vlerat tradicionale. Emërimi dhe caktimi për ne është problematike: ne jemi gjithashtu pjesë në biznesin e kanalizimit të parave në vende të tjera për qëllime politike.”

Tani po flasim! Tani po themi se kush është Sorosi i vërtetë. I gjithë diskutimi për ndihmën e të ashtëquajturve refugjatët sirian, rreth shpëtimit të ukrainasve, rreth të ashtëquajturave “të drejtat civile,” rreth sjelljes së “demokracisë” në Rusi, ishte një perde tymi.

Sipas Butler-it, ky ishte i gjithë infeksioni i Sorosit. Sorosi donte të ulte familjet tradicionale të Rusisë. Ai donte ta kthente Rusinë në një kopësht zoologjik, por ai duhet të përdorte terma si ”demokraci” për të mashtruar masën.

Kështu që kur Sorosi shkroi shkurtin e shkuar se “Putin është një kërcënim më i madh për ekzistencën e Europës se sa ISIS,” ai po fliste për planin e tij djallëzor, që është në përputhje dhe në harmoni me atë që Mafia Khazarian dhe shërbëtorët e saj kanë bërë për shekuj. Në fakt, neokonservatorët si Noah Rothman i Commentary-t vazhdojnë të mbajnë refrenin ideologjik që ”Rusia nuk është mikja juaj.”

Dëgjoje mirë Sorosin këtu:

“Liderët e SHBA-së dhe të BE-së po bëjnë një gabim të madh që mendojnë se presidenti Vladimir Putin i Rusisë është një aleat potencial në luftën kundër Shtetit Islamik. Evidencat e kontradiktojnë këtë. Qëllimi i Putinit është të kujdeset për shpërbërjen e BE-së dhe mënyra më e mirë për ktë është të mbushë Europën me refugjatë sirian.

“Aeroplanët rus kanë bombarduar popullin civil në Sirinë jugore duke i imponuar të arratisen në Jordani dhe Liban. Tani janë 20,000 refugjatë sirianë në kampe jashtë në shkretëtirë duke pritur pranimin e Jordanisë.”

Cilat janë evidencat që aeroplanët rus bombarduan popullin civil? Epo, evidencat mund të gjenden tek vetë Sorosi. çfarëdo që del nga goja e tij është e vërtetë. Nuk duhet më asnjë hetim më tepër. Nuk ka nevojë për testime rigoroze.

Soros është alfa dhe omega, fillimi dhe fundi. Dhe në qoftëse provat tregojnë në ndonjë drejtim tjetër, atëherë provat duhet të refuzohen, dhe fjalët e Sorosit.

Në qoftë se Rusia po shkatërron akoma ISIS-in në Siri, atëherë informacioni është i rremë sepse Sorosi nuk e ka aprovuar atë.

Është e dukshme se Sorosi po tregohet budalla, dhe duket se po e kupton qe ai është më i cënueshëm se kurrë më parë pasi ai nuk po vepron sipas diktatit të arsyes praktike. Në këtë kuptim, ai është kundër arsyes. Ai aspiron të përmbushë dogmat ideologjike dhe ta zhvlerësojë të vërtetën me çdo kusht.

Me shumë mundësi Sorosi ka qenë kundër regjimit të Izraelit, por atë që ai e jep nga njëra dorë, e mer nga tjetra. Thuhet se ai është kundër regjimit izraelit, por është raportuar se Soros mbështeti organizata të cilat kërkonin t’i hiqnin pushtetin Assad-it. Ne duhet të mbajmë mend se regjimi izraelit donte t’i hiqte pushtetin Assad-it që në fillimin e luftës së Sirisë.

Kështu, do apo s’do Sorosi, ai po mbështeste në mënyrë të tërthortë kurthet e Izraelit duke mbështetur organizatat që kërkonin të përzinin Assad-in. Në qoftë se Sorosi ka aspiruar të bëjë diçka të mirë, ai do ta kishte përshtatur filozofinë politike në mënyrë të arsyetur, jo nëpërmjet ideologjive të ndyra të cilat përfunduan duke shkatërruar një vend pas tjetrit.

Siç kemi treguar diku tjetër, Xhorxh Soros e tregoi veten se ai është agjent i Rendit të Botës së Re duke shkuar pas Rusisë , vendi që ka shkatërruar ISIS-in në Siri.

ISIS ka përdorur armë kimike në rajon, dhe askush, as vetë Soros nuk ka thënë një fjalë për këtë.

Siç duket, Rusia ka parë mjaftueshëm nga ky burrë dhe së fundmi e ndaloi atë të hynte në vend. Ata e quajtën atë dhe organizatat e tij shkatërruese një ”kërcënim për sigurinë kombëtare ruse.”

Kryeministri hungarez Viktor Urban tha të njëjtat gjëra. F. William Engdahl tha në janar se ”Xhorxh Soros, një spekulator fondesh u kthye në një filantropist të vetë-deklaruar, dhe fondacionet pa taksa, janë një pjesë integruese e makinës së luftës.”

Ai ka të drejtë. Falë Zotit, Rusia ishte më shumë se e gatshme për ta hequr qafe Sorosin nga vendi. Falë Zotit Putin ishte i gatshëm të vepronte. Falë Zotit për Rusinë, e cila po shkund themelimin e Rendit të Botës së Re dhe Satanizmit politik./ Gazeta Impakt

Burimi: yournewswire

8 COMMENTS

Comments are closed.