Ky është momenti qesharak ku një burrë humbi ekuilibrin dhe rrëzohet nga shkallët teska ishte duke u përpjekur  për të rregulluar  një ambazhur i cili tundej. Por nuk shkoi ashtu sic duhej, pasi ambazhuri u shkëput nga tavani  dhe ra poshtë, duke goditur gishtin e shokut i cili mbante shkallët.

Burri se duroi dot dhimbjen e shkaktuar dhe menjëherë e lëshoi shkallën duke hedhur shokun e  tij. Por jo vetëm kaq,  ai u kujdes më shumë për gishtin sesa për shokun , pasi në vend të nxitonte për ta ndihmuar atë  qëndroi  duke mbajtur gishtin e  tij të lënduar.

3c05f11a00000578-0-image-m-32_14840603943953c05f11600000578-0-image-a-33_1484060399624

 

3c05f11200000578-0-image-m-35_1484060409574 3c05f10a00000578-0-image-a-36_1484060414444

SHPËRNDAJE