Instituti i Statistikave bërë publike një listë të qyteteve që kanë numrin më të lartë të femrave dhe meshkujve beqarë.

Mesatarja e femrave beqare është 23.1 për qind. Ai i meshkujve është më i lartë, me 32 %.

Vendin e parë em numrin më të lartë të femrave beqare e zë Tirana, ndërsa për meshkujt, Dibra.

Lista e qyteteve me numrim më të madh të femrave beqare

Tiranë – 27.2 për qind

Durrës – 22.6 për qind

Vlorë – 20.3 për qind

Korçë – 18.3 për qind

Lezhë – 25.1 për qind

Shkodër – 24.2 për qind

Elbasan – 22.6 për qind

Dibër – 24.9 për qind

Lista e qyteteve me numrim më të madh të meshkujve beqarë

Tiranë – 33.9 për qind

Durrës – 31.5 për qind

Vlorë – 29.9 për qind

Korçë – 29.0 për qind

Lezhë -33.1 për qind

Shkodër – 32.8 për qind

Elbasan – 32.5 për qind

Dibër – 35.4 për qind

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: epavarura.com/qytetet-shqiptare-numrin-te-larte-te-femrave-e-meshkujve-beqare-harta-e-plote/ […]

Comments are closed.