Një rabin sionist ka pretenduar se palestinezët janë shkrepësja e zjarrit në rajonet sioniste dhe për këtë ka kërkuar vrasjen e palestinezëve.

Ismail Jaho, një rabin radikal sionist ka thënë nëse forcat izraelite do të qëllonin autorët e djegies së qytetit Haifa dhe të rajoneve të tjera të Izraelit, këto qytete nuk do të digjeshin. Prej ditësh shumë zona malore të Bejtul Mukadesit po digjen. Kryeministri i regjimit sionist këtë zjarr e ka quajtur akt terrorist. Ndërkohë organizatat e spiunazhit izraelit janë shprehur se vatrat e zjarrit janë të qëllime dhe akte terroriste dhe për këtë kanë arrestuar dy të rinj palestinezë.

3 COMMENTS

Comments are closed.