Kjo video tregon se si një raketë ruse qëllon një tank amerikan dhe e shkatërron plotësisht. Tanku ishte nën zotërimin e ISIS.

Bëhet fjalë për tankun e prodhimit amerikan i njohur si M1 Abrams, ndërsa goditet në pjesën e pasme të tij në Irak.

Pas shpërthimit të raketës, tanku është zhdukur plotësisht.

Një analist ushtarak thotë se kjo tregon se mjetet e blinduara amerikane janë bërë thuajse të vjetëruara në fushën e betejës së sotme.

 

4 COMMENTS

Comments are closed.