Farmacia suedeze ka nxjerrë një fushatë provokuese anti-duhanit.

Në qytetin e Stokholmit, në Suedi ku njerëzit mblidhen  rregullisht të gjithë në shesh për të pirë cigare, është ngritur nje tende reklame, duke shfaqur kokën e një të riu i cili “kollitet” sa herë që ndjen tym cigare.

Fushata  anti-duhan e farmacisë suedeze do të bindi njerëzit  për të lënë duhanin në vitin e ri 2017.

Kjo fushatë u tregon shikuesve: “Ne jemi farmacia suedeze Hjärtat. Misioni ynë është që t’ju ndihmojmë të jetoni një jetë më të gjatë dhe të shëndetshme. “Kjo është arsyeja pse unë jam këtu, për t’ju ndihmuar të merrni zakone të reja dhe të shëndetshme këtë vit të ri.”

3bffb4bb00000578-4102944-image-a-11_1483985037901 3bffb4b700000578-4102944-image-a-10_1483985033043 3bffb4ab00000578-4102944-image-a-12_1483985087674 3bffb4a300000578-4102944-image-a-8_1483985025424 3bffb48f00000578-4102944-image-a-7_1483985022743 3bffb47800000578-4102944-image-a-6_1483985019679 3bffb46e00000578-4102944-image-a-5_1483985010263 3bffb44300000578-4102944-image-a-4_1483985004533

5 COMMENTS

Comments are closed.