Restoran mahnitës ku ndriqojnë mijëra drita, ku gjendet? (Foto)

0

Ka disa njerëz që priren të shikojnë një film për të disatën herë edhe nëse e kanë parë njëherë.
Por nuk e ofron vetëm kinemaja dhe filmi një përjetim fantastik. Merrni për shembull këtë restorant me temë ndëryjor në Meksikë.
Mesa duket ka një restorant me aq shumë drita në Meksikë sa të lë pa fjalë me morinë e tyre. ka plot 250 drita led të cilat krijojnë një atmosferë të ngjashme me një botë tjetër.
Restoranti 200 metër katror ofron një pamje mahnitëse për cilindo që e viziton atë. Po ashtu ndodhet edhe një mori librash të cilët varen nga tavani në fije peri po ashtu edhe një mori librash të tjerë të cilët janë vendosur në rafte me drita.Ky restorant në Meksikë ka plot 250,000 drita Led.s.n.

Shperndaje lajmin Restoran mahnitës ku ndriqojnë mijëra drita, ku gjendet? (Foto) ne facebook, twiter, google+ etj.net.

Loading...