Pasi u shfaq për herë të fundit në hapësirën ajërore të qytetit Leamington së Anglisë rrethi i mistershëm me ngjyrë të zezë u rishfaq përsëri në hapësirën ajrore së Kazakistanit.

Rrethi misterioz u rishfaq në fshatin Shortanlë të zonës Akmola dhe u ndoq me vëmëndje nga banorët e fshatit dhe Roman Halilov mundi ta regjostronte pamje me telefon.
Rrethi i zi qëndroi në hapësirë rreth 2 minuta e 30 sekonda dhe u shpërnda në mënyrë të misterëshme. Pamjet u regjistruan në Youtube dhe nuk ka ndonjë deklaratë zyrtare nga autoritetet kazake. Kujtojmë që edhe në muajin prill të vitit të kaluar ky rreth u shfaq në Angli.

5 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: epavarura.com/rishfaqet-rrethi-mistershem-ne-hapesiren-ajrore-te-kazakistanit/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you can find 34683 more Info to that Topic: epavarura.com/rishfaqet-rrethi-mistershem-ne-hapesiren-ajrore-te-kazakistanit/ […]

Comments are closed.