Shumica e të rinjve do të ishin shumë mirënjohës nëse prindërit e tyre do i blinin një apartament me paratë e tyre.

Por jo për këtë djalë nga Kina, i cili është filmuar duke rrahur mamanë dhe babain e tij në rrugë pasi këta të fundit i blenë një shtëpi që sipas tij ishte shumë e vogël.

Video shokuese, e cila është bërë virale, tregon se si i riu sulmon prindërit teksa ata mbulohen me duar për tu mbrojtur.

Pasi kalimtarët e tmerruar ndërhyjnë për ta ndaluar djalin, ai është arrestuar nga policia, raporton Shanghaiist.

3 COMMENTS

Comments are closed.