Bazuar në rezultatet e një studimi të ri, është rritur numri i të pastrehëve në Britaninë e Madhe.

Sipas The Guardian, Instituti i bamirësisë “Shilter”, ka bërë të ditur se mbi 250 mijë njerëz në Britani janë të pastrehë. Sipas këtij Instituti, numri më i madh i të pastrehëve është në Londër, Brighton, Bimringham, Slough, Bristol, Coventry, Reading, Manchester, Luton dhe Cheljmsford.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 38504 more Info on that Topic: epavarura.com/rritet-numri-te-pastreheve-ne-mbreterine-e-bashkuar/ […]

Comments are closed.