Dinastia Rothschild një nga familjet hebreje që sundon botën, e ka të ndaluar të hyjë në Rusi.

Vendimi është marrë nga Presidenti rus, Vladimir Putin, i cili ka lëshuar një dalim të plotë për Jacob Rothschild dhe familjen e tij që të hyjnë në territorin rus. Familja me origjinë hebraike e ka të ndaluar të hyjë në vend “në asnjë rrethanë”. Kohë më parë, Rusia i ka shlyer të gjitha borxhet familjes Rothschild. Presidenti rus thuhet se është zotuar për të shkatërruar rendin e ri botëror, i cili beson që ushqehet nga dinastitë e një grupi të vogël familjesh, të cilave u kanë borxh shumica e shteteve të botës.

Sipas medieve ruse, Putin është duke bërë hapa të mëdha drejt këtij qëllimi. “Ata nuk zotërojnë botën, dhe ata nuk mund të bëjnë çfarë të duan”, mësohet të ketë thënë Putin. Është e qartë se mashtrimet bankare të familjes Rothschild janë “një lak i lidhur rreth qafës” për ekonominë ruse. Nëse nyja do të forcohet, ekonomia do të mbytet.

Putin ka goditur më herët disa figura të njohura të lidhura me familjen hebraike, si Mikhail Khodorkovski, apo drejtorin e fondacionit “Open Rusia”, Arthur Hartman. Presidenti rus beson se bashkëpunëtorët e familjes më të pasur në botë janë shkaktar të konflikteve më të mëdha të shekullit 20 dhe 21.

9 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 48444 more Information on that Topic: epavarura.com/rusia-ia-mbyll-deren-familjes-famekeqe-rothschild/ […]

Comments are closed.