Rusia po përgatitë një armë bërthamore që është aq e fuqishme sa mund të shkatërrojë një shtet të tërë brenda pak sekondash. “Satan 2”, ose “djalli” quhet superarma që është më e fuqishmja e prodhuar ndonjëherë, dhe se mund t’i shmanget sistemeve të alarmit të armikut.

Britanikja “Mirror” shkruan se kjo armë e tmerrshme mund të sjellë fundin e botës dhe se ajo ngjall frikë në zemrat e shefave të ushtriv

Ajo mund të shkatërrojë brenda pas sekondash një shtet sa Franca, dhe ka një rreze veprimi prej 10 000 km, duke bërë të mundur kështu sulmin nga Moska në një prej qendrave të Evropës apo deri në brigjet lindore të Afrikës.

5 COMMENTS

Comments are closed.