Ish zëvendës shefi i CIA-s, Stiven Majer, në një intervistë për gazetën serbe “Veçernje Novosti” ka deklaruar se së shpejti pritet të ndryshojnë kufijtë e Bosnjës, Kosovës dhe Maqedonise.

“Vendi me rrezik më të lartë në Ballkan për momentin është Maqedonia, jo vetëm për shkak të problemeve mes shqiptarëve dhe maqedonasve ortodoksë, por edhe për shkak të problemeve mes vetë maqedonasve ortodoksë”, ka deklaruar Mejer, transmeton Lajm. Në këtë intervistë ai ka folur edhe për situatën në Bosnje dhe Republika Srpska, si dhe për 21 vjetorin e aksionit “Shtrëngata” gjatë të cilit Kroacia çliroi pjesët e okupuara nga serbët.

4 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Here you will find 88626 additional Info to that Topic: epavarura.com/se-shpejti-ndryshohen-kufijte-e-maqedonise-dhe-kosoves/ […]

Comments are closed.