Miliarderët mund të jenë një “rracë” e rrallë dhe e pakuptueshme por sekretet e suksesit të tyre janë shumë më të thjeshta se sa ju mund ta mendonit.

Eksperti Vikas Shah, gjithashtu një nga themeluesit e Microsoft,- i cili ka intervistuar dhe ka punuar me disa nga njerëzit më të pasur në planet, – ndan dhjetë sekretet e pasurisë, suksesit dhe lumturisë supreme, dhe çdo kush mund t’i ndjekë ato.

1-Gjeni pasionin tuaj

2-Merreni veten shpejt pas dështimeve

3-Mos ndiqni paratë (Shumica e milardërëve nisen me idenë për t’i sjellë një ndryshim botës)

4-Kujdesuni për shëndetin tuaj

5-Mendoni se si mund t’i ndihmoni njerëzit

6-Mendoni për një kohë të gjatë e qëndrueshmëri

7-Vini në zbatim idetë

8-Duhet të bashkëpunoni shumë me njerëzit

9-Jini të hapur dhe gjeni një trajner apo udhëheqës

10- Jini vetëvetja

5 COMMENTS

Comments are closed.