Senatori i lartë amerikan ka paralajmëruar në lidhje me përdorimi e “torturës me ujë” të paralajmëruar nga qeveria e ardhshme e Amerikës.

Sipas agjencisë së lajmeve IRNA, John McCain, senator republikan në nga shteti Arizona, ka paralajmëruar se nuk do ta përkrah premtimin e Donald Trump, presidentit të zgjedhur të Amerikës, për përdorimin e metodës “tortura me ujë”, si një nga teknikat e ardhshme në SHBA. Ai ka thënë se kjo metodë dhe metodat tjera të torturimit nuk duhet ët jenë pjesë e rregulloreve dhe ligjeve në Amerikë. Nga ana tjetër, presidenti Barak Obama ka thënë: ““Mos mendoni që në fillim më të keqen. Prisni derisa administrata e re të zërë vend e të parashtrojë politikat e saj, pastaj mund të nxirrni përfundimet tuaja. Por, them se tensione do të ketë e mbi të gjitha ato do të prekin tregtinë”.

3 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: epavarura.com/senatori-amerikan-paralajmeron-ne-lidhje-premtimet-e-trump-per-perdorimin-e-tortures/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 39694 more Info on that Topic: epavarura.com/senatori-amerikan-paralajmeron-ne-lidhje-premtimet-e-trump-per-perdorimin-e-tortures/ […]

Comments are closed.