Në serialin STV i transmetuar nga ana e kanalit televiziv SAMANYOL, që i përket organizatës terroriste FETO, në episodin 90 është treguar një skenë njëjtë me atë që ndodhi mbrëmë në klubin e natës në Stamboll.
Gjithashtu në episodin 89 është dhënë edhe skena e vrasjes së ambasadorit Rus.
Të dyja këto mund ti gjeni në Youtube, shkruan Shkupi-live.

6 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: epavarura.com/seriali-qe-parashikoi-vrasjen-e-ambasadorit-rus-dhe-shperthimin-ne-stamboll/ […]

  2. … [Trackback]

    […] There you will find 84365 more Info to that Topic: epavarura.com/seriali-qe-parashikoi-vrasjen-e-ambasadorit-rus-dhe-shperthimin-ne-stamboll/ […]

Comments are closed.