Një natë më parë, 100 shufra floriri u vodhën nga banka qendrore dhe policia mendon se një prej rojave që mbikëqyrnin kamerat me rreze infra të kuqe është i përfshirë … a mund ta gjeni cili?

Roja i parë, Tomasi: Pashë 3 burra që mbërritën me një furgon të errët. Ata punuan kaq shpejt, saqë policia as nuk kishte shans të mbërrinte këtu, përpara se ata të ishin larguar sërish. Kaq di unë!

Roja i dytë, Eriku: Ndodhesha në banjë, kur ra alarmi, por u ktheva në kohë për të parë 3 burra që largoheshin me një Volvo. Policia mbërriti vetëm dy minuta më vonë, por ishte shumë vonë.

Roja i tretë, Morgani: Kisha një ndjesi të keqe, kur pashë atë furgonin ngjyrë jeshile që mbërriti pranë ndërtesës. Mendoj se ishte Ford, por nuk jam i sigurtë. Eriku kishte ikur tashmë, ndoshta ai është i përfshirë.

 

Përgjigja: Morgani është i përfshirë. Nuk mund ta dallosh ngjyrën e një makine, nga një kamera me rreze infra të kuqe. E sigurtë është që ai po përpiqej të ngatërronte policinë. /bota.al

12 COMMENTS

  1. … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: epavarura.com/sfida-per-mendjen-cili-prej-tre-rojeve-e-grabiti-floririn-e-bankes/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Here you can find 50008 more Information to that Topic: epavarura.com/sfida-per-mendjen-cili-prej-tre-rojeve-e-grabiti-floririn-e-bankes/ […]

Comments are closed.